• 02112010249.jpg
  • 29102010225.jpg
  • bwt_ceramicpool.jpg
  • freeform_shaped_pool_11.jpg
  • p1030686.jpg
  • p3070008.jpg
  • p3070009.jpg
  • p3070011.jpg
  • p5200001.jpg
  • p6080002.jpg
  • pool4.jpg

Spa profesionale

CEL MAI REVOLUTIONAR APARAT DE FITNESS

Sistemul de fitness acvatic (AFS) este un aparat complex de exercitii acvatice care permite intregii familii sau colectivitati, sa se amuze, sa faca exercitii si sa se relaxeze.

Fie ca doriti sa faceti exercitii, sa va antrenati, sa invatati copiii vostrii sa inoate sau fie ca doriti sa va relaxati pe locurile destinate hidroterapiei, sistemul de fitness acvatic se adapteaza tuturor nevoilor voastre acvatice inlocuind piscina traditionala incastrata.

Specialistii au studiat in profunzime morfologia corpului uman, pentru a intelege mai bine numeroasele avantaje legate de gimnastica acvatica si de fitness.

In acest scop, s-a conceput SISTEMUL DE FITNESS ACVATIC (AFS), cu un culoar cu jeturi in contra curent pentru inot, ca si programe de antrenament care sa permita persoanelor de orice varsta si de orice nivel, sa efectueze numeroase exercitii.

Starea de binefacere nu este doar fizica, este de asemenea mentala. Tocmai de aceea, AFS este usor de instalat, utilizat si intretinut. Si deoarece izolatia este realizata la nivel inalt de calitate, il puteti utiliza pe toata perioada anului, in interior sau in aer liber, si la costuri de energie reduse.

 

FORMA PLINA A APEI

A face exercitii in apa este un mijloc excelent de a fi in forma, fara durere si incovoieli, care preced exercitiile terestre.

Cand sunteti in apa, sansele sa va accidentati se diminueaza, deoarece 90% din greutatea corpului este preluata de apa.

Cu cat exersati mai mult in apa, contrar exercitiilor terestre, cu atat se opune o rezistenta in toate directiile, lucrand de doua ori mai putin pentru un efect de doua ori mai mare, impiedicand o "supraincalzire" a organismului.

Ajustati simplu temperatura AFS dupa nevoile voastre.

 

CENTRU DE FITNESS PERSONAL

AFS va procura tot ceea ce aveti nevoie pentru un program de fitness complet. Bineinteles puteti inota, dar puteti de asemenea sa pasiti, sa alergati, sa trageti, sa vasliti, sa faceti exercitii cu greutati si hidroterapie.

AFS ofera o gama larga de programe variate pentru diverse antrenamente.

Acest lucru va da posibilitatea sa combinati exercitiile cardiovasculare si rezistenta.

Tipul de exercitiu pe care puteti sa il efectuati este limitat doar de imaginatia voastra.

AFS este un aparat de fitness, ca intr-o sala de sport clasica, doar ca nu necesita sa platiti abonament si nu trebuie sa transpirati pe aparate si eficienta este de multe ori sporita.

AFS este solutia perfecta pentru fitness!

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

wholesale nfl jerseys